Image module
Image module

Szolgáltatásaink:

Vásárlóink, ügyfeleink elégedetségéhez elegethetlenül szükséges a minőségi szolgáltatás.

Ügyfélcentrikus kollégáink pontosan felmérik igényeit, sokéves tapasztalattal és hozzáértő szaktanácsadással segítik választását.

Szaktanácsadás
Ha eljött az ideje az új ajtó vásárlásának, vagy a régi ajtó cseréjének akkor megpróbálunk segítségére lenni. Tudjuk az ajtó kiválasztása nem egy egyszerű döntés.
Ügyfélorientált és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségével könyebben és gyorsabban megtalálhatja a megfelelő ajtót otthonába. Hívjon bennünk bátran és mi segítünk!
Felmérés
Ingyenes helyszíni felmérés
A megfelelő ajtó kiválasztásának első és legfontosabb lépése a pontos igények meghatározása, a beépítési helyszín és a lehetőségek felmérése.
Árajánlat készítése
Pontosan és precíz ügyintézés
Kollégáink segítenek önnek eligazodni az ajtókink választékában. Akár több árajánlat készítése több profilból és márkából. Nekünk az a legfontosabb hogy ki tudja választani az önnek legmegfelelőbb megoldást.
Kiszállítás
Fontos az ajtók jó minőségének megőrzése szempontjából a szakszerű szállítás.
Ajtóink házhoz szállítását fedett teherautóval, megfelelő rögzítéssel és megfelelő óvatossággal kezelve végezzük.
Beépítés helyreállítással.
Szakszerűen garanciával!
Kollegáink több tízéves szakmai és a legkorszerűbb beszerelési és bontási technológiákkal és eszközökkel állnak rendelkezésükre. Igény esetén teljeskörű kivitelezést is végzünk (bontás, szerelés, visszajavítás,kőmüvesmunka, szemételszállítás)