side-area-logo

Falban Futó Tolóajtó Egyedi Megrendelésre

Ideális választás kis szobákba, ahol nyíló ajtók nem férnek el.

ELÉRHETŐ MEGRENDELÉSRE RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL!
/ 6 HÉT /
Az általunk kínált beltéri ajtók mind minőségileg, mind esztétikailag megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak. A piacon egyedülálló műszaki megoldásoknak köszönhetően, kiválóan alkalmazhatóak belső lakóterekbe vagy irodákba is.

Leírás

RENDELHETŐ 7 FÉLE SZÍNBEN
FALBAN FUTÓ TOLÓAJTÓ EGYEDI MEGRENDELÉSRE

Rövid határidővel rendelhető, két féle tokszerkezettel. / 6 hÉT /

100mm-es tokszerkezet a C75 és U75 gipszkarton profilokhoz.
125mm-es tokszerkezet a C100 és U100 gipszkarton profilokhoz.
Üvegezett ajtólapokhoz kizárólag a 125mm-es tok használható!

Falban futó tolóajtó rendelhető elemei: ajtólap húzófogantyúval, fém tokszerkezet, tokborító elem, lassító szerkezet, horogzár.

Fal előtt futó és falban futó tolóajtóink egyedi megrendelésre elérhetők. Ezen ajtóink nem magyar szabvány szerint készülnek, ezért megrendelés előtt minden esetben tájékozódjanak a pontos műszaki tartalomról.

Ajtó Centrum

Minden ami ajtó!

Image module
Bejárati ajtó
lakás, családi ház

Kínálatunkban modern megjelenésű bejárati ajtók szerepelnek, divatos színekben. Az üvegezéssel vagy anélkül rendelkező modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy Ön az ajtót az elvárásaihoz igazítsa.

Image module
Beltéri ajtók,
tolóajtók

Magyar szabvány méretű dekor fóliás beltéri ajtók raktárkészletről! Üvegezett ajtók egyedi megrendelésre, aluminium intarziás ajtók és tolóajtók széles választékban!

Image module
Méretre gyártott
beltéri ajtók

Méretre gyártott bejárati ajtók elragadó színekben. Tervezze meg saját beltéri ajtóját! Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként, színében, anyagában, stílusában harmonizáljunk a környezettel.

 

 

 

 

További információk

Árak, Képek

Az Ajtó Centrum weboldalán található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek, és árak tájékoztató jellegűek.