side-area-logo

Zambia Kazettás Beltéri Ajtó Borovi

BOROVI - Magyar beltéri ajtók egyedi igényekre szabva

124900 Ft

BOROVI – MINŐSÉGI BELTÉRI AJTÓK A GYÁRTÓTÓL!
ELÉRHETŐ MEGRENDELÉSRE RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL!

Az árak 15 cm-es falvastagságig érvényesek!

/ 4-6 HÉT /

Egy jól megválasztott, minőségi beltéri ajtóval újjávarázsolhatja otthonát! A lakás színvilágához, stílusához illeszkedő ajtó – a háttérbe szorulva – hozzájárul a tökéletes összkép kialakításához.

A házépítés vagy felújítás során a különböző szakemberekkel és kivitelezőkkel történő egyeztetés jelentős idő és energiaráfordítást igényel. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy a beltéri ajtókkal kapcsolatos feladatok terhét levesszük a válláról, teljes körű szolgáltatást nyújtva a felméréstől a beépítésig.

Leírás

RENDELHETŐ 25 FÉLE SZÍNBEN
NYITÁSI IRÁNY MEGHATÁROZÁSA
BOROVI – MAGYAR MINŐSÉGI BELTÉRI AJTÓK A GYÁRTÓTÓL!

Akár raktárkészletről azonnal!

Könnyített szerkezetű falcos kialakítású 40mm vastag beltéri ajtólap. Szerkezeti felépítése – MDF vagy faforgácslap keret kétoldali 4mm-es laminált felületű faforgácslap borítással. Standard kivitelben papírrács, felár ellenében furatolt faforgácslap merevítéssel. %8 féle modell választható négy kategóriában: – Standard – Intarziás – Fémcsíkos – Kazettás – Ragasztott biztonsági üveges

Ajtó Centrum

Minden ami ajtó!

Image module
Bejárati ajtó
lakás, családi ház

Kínálatunkban modern megjelenésű bejárati ajtók szerepelnek, divatos színekben. Az üvegezéssel vagy anélkül rendelkező modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy Ön az ajtót az elvárásaihoz igazítsa.

Image module
Beltéri ajtók,
tolóajtók

Magyar szabvány méretű dekor fóliás beltéri ajtók raktárkészletről! Üvegezett ajtók egyedi megrendelésre, aluminium intarziás ajtók és tolóajtók széles választékban!

Image module
Méretre gyártott
beltéri ajtók

Méretre gyártott bejárati ajtók elragadó színekben. Tervezze meg saját beltéri ajtóját! Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként, színében, anyagában, stílusában harmonizáljunk a környezettel.