A társaságunk 1990 óta foglalkozik minőségi nyílászárók gyártásával és kereskedelmével. A beltéri ajtók gyártását 4000 m2-es, korszerű CNC gépparkkal felszerelt szolnoki üzemünkben végezzük. Kiváló szakembergárdánk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén.

BOROVI Bejárati ajtó:

Egy jól megválasztott, minőségi beltéri ajtóval újjávarázsolhatja otthonát! A lakás színvilágához, stílusához illeszkedő ajtó – a háttérbe szorulva – hozzájárul a tökéletes összkép kialakításához.

A házépítés vagy felújítás során a különböző szakemberekkel és kivitelezőkkel történő egyeztetés jelentős idő és energiaráfordítást igényel. Kiterjedt viszonteladói hálózatunkon keresztül szeretnénk megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy a beltéri ajtókkal kapcsolatos feladatok terhét levesszük a válláról, teljes körű szolgáltatást nyújtva a felméréstől a beépítésig.

Letölthető katalógus:

BOROVI -Beltéri Ajtó Termékismertető

CLP Beltéri ajtó:

CPL (Continuously Pressed Laminates) – hasonlóan a Dekor felülethez – egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

A CPL felületű beltéri ajtó karbantartástnem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:

Kopásálló, kis mértékben karcálló CPL felület
Erős faforgácslap hordozó felület
Egyedi méretben készül felár nélkül*
24 + 1 új modern stílusú, élethű famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető
Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül

* Felár nélkül függőleges szálírány esetén maximum 110 x 220 cm-es méretig, 15cm falvastagságig. Vízszintes szálírány esetén a maximális magasság 210 cm.

A Full Doors 1991 óta a hazai asztalosipar egyre növekvő jelentőségű szereplője. A Full Doors ajtók több évtizedes gyártási tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával, vásárlóink egyedi igénye szerinti méretben és kivitellel készülnek modern, 9000 m2-es gyártóbázisunkon.

Egyedi ajtó:

Az “egyedi ajtó” kifejezés jelölheti a szabványostól eltérő falnyílások méreteihez igazodó nyílászárót. Ennek gyártásakor mi, “méret utáni szabóságként”, alkalmazkodunk a már adott körülményekhez. A végeredmény pedig nemhogy semmilyen esztétikai, vagy technikai kompromisszummal nem jár, hanem az így készült Full Doors ajtók a lakás, iroda, vagy egyéb beltér díszeivé válnak. Mivel a gyártás a megrendelést követően indul, a termék variálhatósága szinte korlátlan. Reméljük, hogy honlapunk segítségével kreatív energiái felszabadulnak, hogy esztétikai és ergonómiai szempontból eddig ismeretlen távlatokat nyissanak, illetve mindezek eredményeként, Ön is a sok ezer elégedett Full Doors ajtó tulajdonos egyikévé válik.

Beltéri ajtó:

Az utóbbi évtizedekben felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Nem az építkezés során kerül tehát a helyére, hanem azt követően; tulajdonképpen a lakásba kerülő első bútordarab. Abból a szempontból is a bútorzat részévé vált, hogy könnyedén, komolyabb beavatkozás, felfordulás és kosz nélkül cserélhető. Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljuk környezetével!

Letölthető katalógus:

Egyedi CPL beltéri ajtók - 2022

Tervezze meg saját egyedi beltéri ajtaját!

AJTÓTERVEZŐ

CLP tele ajtó:

Az ajtólap mintája lehet függőleges/ V -vertikális/, vagy vízszintes / H - horizontális/ szálirányú. Az ajtók és a lap színe lehet azonos vagy eltérő, sőt, az ajtó éle is kaphat eltérő színű élzárást, ami érdekes fiss belsőépítészeti design ötlet.